Elektrické udírny

Udírna elektrická

Udírna je zařízení k tepelné úpravě masa (ale i jiných produktů) pomocí kouře (uzení). Mimo masa se běžně udí například sýry, ale i pivo, whisky, zelenina, houby nebo i vejce.

Maso se udí ze dvou hlavních důvodů:

  • Při tepelném zpracování pomocí kouře dochází ke konzervaci a dle druhu uzení k prodloužení trvanlivosti výrobku.
  • Uzení kladně ovlivňuje chuťové a vzhledové vlastnosti výsledného produktu.

 

vyhledat:
Výrobce: Řadit podle: Položek na stranu: Zobrazení:
 
Borniak UW-70
Objem 70 litrů
Cena s DPH14 999,-
 
Borniak UWD - 150
Objem 150 litrů
Dostupnost: skladem
Cena s DPH24 999,-
 
BORNIAK UWD-70 digitální
Objem udírny 70 litrů
Dostupnost: skladem
Cena s DPH19 990,-
 
Borniak UW-150
Objem udírny 150 litrů
Dostupnost: skladem
Cena s DPH20 999,-
Přejete si zasílat novinky mailem ?
Kontakt
  • Dělnická 1142,
  • Lomnice nad Popelkou
  • 420 722 541 666
  • info@gastroeu.cz
Copyright © www.gastroeu.cz, provozováno na systému tvorba e-shopu a optimalizace e-shopu Shop5.cz

© www.gastroeu.cz

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace

Obsah Vašeho košíku   0,- CZK