Klausberg napařovací hrnec 18 cm

kliknutím zvětšíte
Klausberg napařovací hrnec 18 cm
Klausberg napařovací hrnec 18 cm Klausberg napařovací hrnec 18 cm Klausberg napařovací hrnec 18 cm Klausberg napařovací hrnec 18 cm Klausberg napařovací hrnec 18 cm Klausberg napařovací hrnec 18 cm Klausberg napařovací hrnec 18 cm
ks
Kód:00330
Výrobce:Klausberg
Cena s DPH : 1 199,00 Kč
Cena bez DPH : 990,90 Kč
DPH:21 %
Dostupnost:skladem
Stav zboží: Nové
INDUKCE - 6 litrů

Hrnec na vaření - dušení

Hrnce jsou vyrobeny z vysoce kvalitní oceli 18/10 silné dno

Speciální 9 vrstvené tepelné dno pro optimální vedení tepla

 

 

 

 

Sada hrnců obsahuje :

1 x hrnec o objemu maximálně  2,5  litrů - průměr  hrnce 18 cm - výška 9 cm

3 x hrnec na páru o průměru 18 cm - výška 10 cm

1 x skleněná poklice


Můžete vařit několik pokrmů najednou, takže ušetříte čas i peníze.
V tomto  nádobí se  jídlo vaří rychle a bez použití tuku, s malým množstvím vody.
Doporučuje zejména pro vaření dietních jídel

Jídlo v páře neztrácí vitamíny a minerální látky potřebné pro naše tělo.
Můžete vařit všechny výrobky: těstoviny ,zeleninu, maso, ryby, atd.

Během vaření:

 Nedávejte do napařovacích nádob příliš mnoho potravin. Určitý prostor ponechte volný, aby mohla pára co nejvíce cirkulovat.
 Nekontrolujte vaření a nezvedejte pokličku příliš často – při tom totiž uniká pára a prodlužuje se čas přípravy.
 Jemnou chuť dodají pokrmům vařeným v páře byliny, plátky citrónu nebo pomeranče, česnek a cibule. Můžete je v parní nádobě nebo na roštu vložit buď pod pokrm nebo na něj. Maso, drůbež a ryby získají delikátní chuť, necháte-li je před vložením do páry několik hodin marinovat. Marináda může být velmi jednoduchá, například směs vína a bylinek, nebo můžete použít ostrou směs na barbecue nebo tandori.
Chcete-li delikátní pokrmy, jako například vanilkovou omáčku, ochránit před kondenzovanou vodou, nebo ohříváte-li hotové omáčky, zakryjte je potravinovou fólií. Použijte typ doporučený pro mikrovlnné trouby a mrazničky. Při použití fólie se obvykle prodlouží čas přípravy.
 Zmrazenou zeleninu můžete použít pro úpravu v páře bez rozmrazení. Všechny ryby, drůbež a maso musí být před vložením do páry úplně rozmrzlé.
 U receptů, které vyžadují delší čas vaření, jako například v páře připravovaných dezertů, budete muset během vaření doplnit vodu.

     Reálné foto

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace